En mijn paarden….... Boaz (27 jr), Diesel (15 jr), Diego (8 jr) en Ziezoo (10 jr).

Met Boaz heb ik altijd traditioneel gereden. Eerst dressuur, maar omdat hij daar wBoaz en Ziezooeinig plezier in had ben ik overgegaan naar endurance. Ik heb met Boaz altijd genoten van het endurance sfeertje, lekker rijden in de natuur en ook de gezondheid van het paard dat voorop staat.

Met Ziezoo ben ik begonnen met Parelli®. Hij was 4 toen ik hem kocht en kreeg meteen een virus toen hij van omgeving veranderde en vervolgens was hij 8 weken kreupel doordat hij op de wei een trap had gekregen. Toen ben ik gaan nadenken hoe ik hem kon bezighouden en ook alvast dingen kon leren. Ik werd al erg snel enthousiast over Natural Horsemanship, maar vond het moeilijk de dressuur aan de kant te zetten. Tja, daar had ik hem immers voor gekocht. Na de DVD's van Karen Rohlf gezien te hebben werd het mij duidelijk dat je daar ook op een meer natuurlijker manier kan komen. Uiteindelijk probeer ik Natural Horsemanship met Dressuur te combineren: the best of both worlds!

Bijgaand een video van mij en Ziezoo: http://www.youtube.com/watch?v=rmGDXtJvoyU

Diesel heb ik vooral voor de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen meer leren dan alleen rijden. Met Diesel kunnen ze ook grondwerk doen wat op veel maneges geen tijd aan besteed wordt. Ook werken we vaak met Diesel voor de kar.

In juni 2015 heb ik Diego gekocht. Diego stond al bij ons op stal en vanaf het begin had ik al een klik met hem. Door omstandigheden kreeg ik de mogelijkheid hem over te nemen. Zo'n leuk en werkwillend paard, qua gezondheid moest hij nog wat extra aandacht hebben, maar dat goed nu helemaal de goed kant op.

Ik heb me ingeschreven voor de opleiding paarden revalidatie van Equi Care - plus, deze start in oktober 2015.

Diesel en Ziezoo

 

Naast de paarden, heb ik in 2013 ook mijn titel gehaald voor Accountant (AA). 

Ik werk  elke dag van 9.00 - 15.00 bij BDO accountants en ga daarna naar de stal.

Een heerlijk combinatie tussen kantoor en buitenlucht, mensen en dieren.

 

Samen met de eigenaar run ik een klein gezellig stalletje in de polder, zie

www.demiddenhoeve.nl. Hier organiseer ik vaak cursussen en hier staan uiteraard

ook mijn eigen paarden. De paarden staan 24/7 buiten in een groep in grote

paddocks waar ze fijn paard kunnen zijn.