Organiseren van cursussen

Ik vind het erg leuk om cursussen te organiseren die gericht zijn op het paarden welzijn, zowel mentaal als fysiek. Ik ben 5 jaar geleden begonnen met de clinics van Michael  Grohmann (de oostenrijkse *** Parelli instructeur) te organiseren. Vervolgens heb ik 3 jaar alle cursussen van Equi Unity georganiseerd en heb ik hier altijd veel plezier aan beleefd, vooral als de cursussen voor iedereen een leuk en leerzaam is geweest.

 

Schriktrainingen

Tijdens de cursus leer je samen met je paard vertrouwd te raken met allerlei obstakels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de trailer, pedestal, paraplu’s, plastic zeilen, grote ballen, plastic tonnen etc. Wij kunnn je helpen met problemen of uitdagende opdrachten geven. Theorie komt ook aan bod. Deze cursus kan je oa helpen je paard vertrouwd te maken op andere locaties en te laten wennen aan vreemde situaties. Tijdens cursus staan 2 dingen centraal: De relatie met je paard....en plezier hebben!!

De cursus duurt ongeveer 3 uur. Aantal deelnemers met paard is maximaal 6 per groep. Kosten voor deelname zijn ongeveer € 39,50 (afhankelijk van de accommodatie en reistijd) euro per combinatie en € 7,50 per toeschouwer. 

Voor een indruk van deze cursus kan je onderstaand filmpje bekijken.

Afbeeldingsgalerie