best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Your shopping cart is empty

Bio-Chi voor grazers

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 20,50
OF

Snel overzicht

Bio-Chi is een bijzonder product gemaakt van grondstoffen die afkomstig zijn van de biologische en biologisch-dynamische teelt.


Hierdoor is Bio-Chi zeer rijk aan omega 3-6-9, natuurlijke vitaminen en mineralen.

Deze zijn volledig organisch gebonden aan de grondstoffen en kommen dus zeer goed opgenomen worden.

/

Meer afbeeldingen

Details

Bio-Chi is een bijzonder product gemaakt van grondstoffen die afkomstig zijn van de biologische en biologisch-dynamische teelt.
 Hierdoor is Bio-Chi zeer rijk aan omega 3-6-9, natuurlijke vitaminen en mineralen. Deze zijn volledig organisch gebonden aan de grondstoffen en kommen dus zeer goed opgenomen worden. Koudgeperst: Er zijn dus absoluut GEEN syntetische vitaminen of anorganische metalen / mineralen aan toegevoegd.

 Bio-Chi is vanzelfsprekend koud geperst (zonder melasse) voor behoud van deze hoge kwaliteit grondstoffen. In grote handzame brokken van ongeveer 10 gram per stuk die je gemakkelijk in kleinere stukjes kunt breken. Grondstoffen 100% bio / BD kwaliteit 
oliekoek van mariadistel, kummel, bernagie, druivenpit, hennep en diverse noten fruit groenten 
kruiden specerijen bierborstel verder niets De olie-koek is het eindproduct wat over blijft na de eerste koude persing van, in dit geval, biologisch-dynamische olien. Deze koeken zijn het hoofdbestanddeel van deze booster en bevatten naast vele andere waardevolle voedingstoffen nog een groot deel van deze kostbare en heilzame olien. Verder zijn hier seizoens fruit, groente, kruiden en specerijen aan toegevoegd en bierborstel wat het tot een zeer smakelijk product maakt. Gebruikers constateren dat dieren, met overgewicht, zelfs afvallen door de booster. De dieren zijn er echt gek op, en terecht, zij herkennen de kwaliteit. Dus ook zeer geschikt om als beloning te geven, maar het is geen snoepje! Blijf bij de aanbevolen dosering. Combineer het eens met onze bio-treats tijdens de training. Als de motivatie daalt zal de Bio-Chi zeker weer de interesse wekken ;-) Zorg ervoor dat de dieren na inname ook kunnen drinken, want daar zullen ze behoefte aan hebben. 
 Analyse per kg product Ruw eiwit 20 % Ruwe as 20 % Ruw vet 14 % Magnesium 0,6 % Calsium 0,1 % Phosphor 0,1 % Natrium 1 % Biotine/B7 100 mcg Vit A 122000 IE Vit D 15000 IE Vit E 370 mg Niacin/B3 4600 mg Gezonde darmen Bio-Chi is een zeer krachtig product, de kruiden en specerijen prikkelen het lichaam (organen) en hebben tevens een anti-parasitaire werking in het darmbereik. 
 Maar Bio Ron wil het geen natuurlijk ontwormmiddel noemen omdat uiteindelijk de natuurlijke weerstand tegen wormen een combinatie is van kruiden en een gezond maag en darm milieu.
 Dit is weer gerelateerd aan de voedingskwaliteit en preventieve maatregelen die de worm belastingdruk doen verlagen. Vanuit goede voeding kan zich een gezonde darmwand ontwikkelen welke de 1e lijn van defensie is tegen darm parasieten. De kruiden in deze booster helpen daarbij. Toepassing Bio-Chi kan veilig langere tijd achtereen gegeven worden want er zitten geen toegevoegde syntetische vitaminen in. Tevens worden de kruiden, gehalten en soorten, gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen.
 De samensteller (natuurgeneeskundige) van deze brok bezit zeer grote kennis op het gebied van kruiden voor dieren maar hoe en wat ze precies met de kruiden doen blijft hun geheim.
 De kwaliteit van het product moet het uiteindelijk gaan doen en daar staan wij de volle 100 % voor in. 
 Dosering Voor onderhoud bij gezonde dieren: 
3 dagen achter elkaar geven en overige dagen niet. Voor onderhoud bij dieren met lichte gezondheid klachten:
 4 dagen achter elkaar geven en overige dagen niet. Voor dieren die echt een positieve boost kunnen gebruiken: Gedurende enkele weken / maanden dagelijks geven. Klein paard & ezel
 30 a 50 gram per dag = 3 a 5 grote brokken Groot paard 
50 a 100 gram per dag = 5 a 10 grote brokken Geit & schaap
 & lama etc. 20 a 30 gram per dag = 2 a 5 grote brokken Zorg altijd dat de dieren voldoende kunnen drinken, na inname van de Bio-Chi! Verpakking emmer 1 kg 2,5 kg 6 kg 


Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.